Jó dolga van a Mikulásnak!

Izgató képek: India Reynolds bimbói kicsit fáztak

Megéri mostanság Mikulásnak lenni, kár, hogy egyszerre csak egyvalakinek adatik meg ez a kiváltság. Ilyen segéderővel sosem fázik az ember az Északi-sarkon!

India Reynolds, a vérpezsdítő mikuláslány képgaléria

2010.12.22 19:29ma.hu

Komolyan mondom, csodálkozom, mikor készülnek el a játékok, ha a Mikulás körül ilyen szexi segítők sertepertélnek, mint most India Reynolds? Vagy ez is egy klasszikus munkahelyi hierarchia, a „főnök” kiadja az utasítást, aztán elvonul privát lakosztályába, a manók meg dolgoznak?

A képre kattintva további mikuláslányokat láthat! (Fotók: Egotastic / Nuts)


Meg aztán azt sem értem, hogy képes a Mikulás akár csak egyetlen éjszakára is elszakadni otthonától, kimenni a csípős hidegbe, hóba, fagyba, végigjárni a milliónyi kéményt és kandallót, ahelyett, hogy India kezeire bízná magát?

Lehet, hogy végig ez tartja benne a lelket, miközben körülrepüli szánján a Földet?

India eközben szemmel láthatóan magányos, nemrég még szerencsés volt, mert két másik mikilány meglátogatta, de mostanra olyan egyedül maradt a kis kunyhójában, mint a kisujjam, és dideregve kémleli a horizontot, hátha neki is hoz valami finom nyalókát a Télapó

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.