Barátjával ordított artikulálatlanul a színész

Videóval: Kínos! Felvették Nicolas Cage dühöngését

A Ghost Rider második részét forgatja éppen Romániában Nicolas Cage, akiről a napokban kínos felvétel készült egy helyi szórakozóhely előtt...

2010.12.14 16:29ma.hu - Fotó: showbizspy - contactmusic.com

Nicolas Cage a szomszédos Romániában forgatja új filmjét - a színész és kollégái a Ghost Rider 2. jeleneteit veszik fel az országban.

Persze a forgatás szünetében a helyi klubokban lazítanak, ahol azonban a minap csúnya veszekedés tört ki Cage és egyik barátja között.

Olyannyira, hogy a világsztár - nem tudni, milyen okból - még a szórakozóhely előtt is ordítozott a férfival, és olyan mondatokat vágott a fejéhez, mint "azt hittem, olyanok vagyunk, mint a testvérek", vagy "ne érj hozzám, ba..d meg!"

Egy jelenlevő videófelvételt készített a kínos incidensről, így Nicolas Cage dühöngése nyilvánossá vált...

Nicolas Cage: A démonjaimmal dolgozom

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.