Meghalt a mosógépben a gyerek - a rendőrök sírtak

Döbbenet: drogtól szédülten a babát is kimosta a gépben

Ájultan találtak rá lakásában az anyára - feltehetően akkor esett össze, amikor észrevette, hogy a gyermekét is bedobta a szennyessel együtt a mosógépbe.

2010.11.09 06:29ma.hu

Döbbenetes tragédia történt egy amerikai kisvárosban: saját kisgyermekét is berakta a mosógépbe egy fiatal anya a szennyes ruhával együtt.

Lyndsey Fiddler
kisbabája alig volt tíz napos, amikor figyelmetlen - és drog hatása alatt álló - anyja végzett vele.

A Bartlesville-ben élő nő már ájultan hevert a lakásba, amikor egyik rokon látogatóba érkezett, és felfedezte őt a földön, majd a gyanús csendet - a kisbaba sehol sem volt.

A felelőtlen anya - Fotó: Daily Mail

Furcsa hangot hallottak a mosógép felől, ekkor leltek rá a gyermek ruhába csavarodott holttestére...

Lyndsey Fiddler feltehetően azzal sem volt tisztában, mi történt: még ő hívta ki a mentőket, a telefonba ordítva, hogy a gyermeke halott. Nénikéjét gyanúsította azzal, hogy megölte a babát - írja a Daily Mail.

A szörnyű eset még a kiérkező rendőröket is megviselte, többen sírva fakadtak. A babát hiába is próbálták újraéleszteni.

A felelőtlen anyának, aki már terhesen is drogozott, két fia is van, őket egyelőre szociális otthonban helyezték el. Az elhunyt kislány Daily Mail-nek nyilatkozó apja szerint az anya nem akarhatta szándékosan megölni a gyermeket...

Mosógépbe dugta újszülöttjét a prosti

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.