Jósnőhöz fordult a TV2 sztárja is

Piros fonal - Átoktól retteg Kárász Robi?

Kedvesével boldogan él a TV2 műsorvezetője - felmerül viszont a kérdés, akkor miért látogatják mindketten a jósnőt, aki átok elleni piros fonallal is ellátta őket?

2010.11.07 10:26ma.hu - Fotó: Tv2.hu

Kárász Róbert átokűző fonalat visel a bal csuklóján - A műsorvezető a minap ugyannál a jósnőnél járt, akinél megfordult Liptai Claudia is. Korábban a vörös démon is kapott egy átokűző piros fonalat, egy másfél órás szertartás után Robi is ilyet kapott. A kedvese, Róza is vele tartott, felváltva vettek részt a szertartáson - írja a Napi Ász.

A Mokka keddi adásában még látható is volt, hogy Róbert ingének ujja alól kilátszik a fonál. A jósnő átoklevétel során alkalmazza ezt. Nem tudni, mi miatt kereste fel Robi és párja a jósnőt, az is lehet, hogy - mivel kapcsolatuk miatt a műsorvezető otthagyta családját - bizonytalannak érzik magukat a szerelmesek.

Úgy gondolhatják, valaki megátkozta őket. Az ismert, sztároknak gyakran segítő jós, Gazsi Gizella nem kívánt nyilatkozni az okoról, azt pedig, hogy Kárászék felkeresték őt, nem erősítette meg, de nem is cáfolta - adta hírül a Napi Ász.

Kárász Róbert és kedvese, Róza az év elején vállalta fel kapcsolatát. A TV2 sztárjának bejelentése derült égből villámcsapásként ért mindenkit, hiszen Robit boldog családapának tartották.

Korábban ráadásul a csatorna egy másik tagja, Pachmann Péter is bejelentette, hogy elköltözött családjától. Robi 15 év után költözött el feleségétől és két imádott lányától egy másik lakásba.

Nem tudta már tovább titkolni, és felvállalta: beleszeretett egy lányba, aki gyakornokként dolgozott a csatornánál. Sokan nem jósoltak nekik sok időt, ám Róbert és Róza azóta is egy párt alkot. Robit a családtól való elválás nagyon megviselte, de lányaival annyi időt tölthet, amennyit csak tud.

A műsorvezető nemigen mesélt a nagy beismerés óta kapcsolatáról. Azt azonban a nyáron véletlenül kikottyantotta, hogy együtt is él Rózával.

Nemrég közösen jelentek meg a Megasztár egyik show-ján, Robi kedvese szemmel láthatóan jól megértette magát a Kárász- lányokkal.

Iszonyatosan beleszeretett Kárász Róbert...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.