Leterítette támadóit a Frizbi sztárja

Égő kommandósok támadtak Hajdú Péterre

Az ember sohasem tudhatja előre, mikor támadják meg fekete ruhába öltözött kommandósok, de Hajdú Péter és interjúalanya rutinosan bánt el a váratlan behatolókkal.

2010.11.05 14:29ma.hu / Napi Ász

Akit az akcióhős Jean-Claude Van Damme ver kékre-zöldre, annak néhány fekete csuklyás kommandós meg se kottyan. Akkor sem volt különösebb fennakadás, mikor a Frizbi legfrissebb adását forgatták, Árpa Attila fölényesen szerelte le a támadókat, de meglepő módon a műsorvezető, Hajdú Péter sem esett kétségbe, csak fejberúgta a nekirontó eksönment, és pár perc múlva ott folytatták a beszélgetést, ahol a csapat félbeszakította.

Árpa Attila (Fotó: Sztárportré)

Akinek nem lenne egyértelmű, természetesen a jelenet előre megrendezett volt, de mindenképp hatásos elem egy olyan beszélgetés során, amelyben a producerből színésszé avanzsált Árpa a harci jeleneteiről mesél.

Legutóbb a műfaj egyik leghíresebb képviselőjével, Jean-Claude Van Damme-mal forgatott egy akciófilmet, igaz, vele nem tudott olyan könnyen elbánni, mint a stúdióba rontó kommandósokkal, Van Damme le is vágta a fejét hirtelen. Még szerencse, hogy csak „játszásiból”, így legalább el tudta mesélni, hogy eddigi szerepeiben sosem használt dublőrt, a belga izompacsirtával is saját magát verette össze, szó szerint.

Mint Árpa elmondta, a híres színész még véletlenül sem imitálja az ütéseket és rúgásokat, azok mindig teljes izomból repülnek az ellenfél felé, de a magyar akciófilmes ezt még élvezte is: ahogy a Napi Ásznak fogalmazott, „akkor vagyok gyerek, amikor lehet kardozni, bunyózni”.

A mostani felvételen egyébként az egyik kommandós ki is gyulladt, de erről többet nem árulunk el, aki kíváncsi, nézze meg vasárnap este a film után a Frizbit!

Hajdú Péternek nincs hivatalos honlapja!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.