Bizarr viccet eszelt ki egy amerikai lány

Szexpartnereiről írt "disszertációt" egy egyetemista lány

Viccnek indult, de az internet segítségével az egész egyetemen elterjedt és a médiában is hír lett egy amerikai egyetemista lány szexuális partnereinek teljesítményéről írt "dolgozata".

2010.10.11 19:45MTI

Karen Owen képekkel illusztrált, több mint negyven oldalas PowerPoint prezentációjában a tudományos eljárásokat parodizálva tízes skálán értékelte tizenhárom "letesztelt" szexuális partnerét. Írását elküldte három barátjának. A nem mindennapi disszertációnak hamar híre kelt az egész egyetemen, majd megjelent a jezebel.com nevű női blogon is. Több internetes oldal is átvette az írást, köztük a jó hírű Huffington Post.

Még az NBC televízió is bemutatta Karen Owen történetét. A szerző kezdetben jól szórakozott a dolgon, a bemutatott tizenhárom egyetemista fiú azonban már nem tartotta viccesnek azt. Miután egyre nagyobb lett az eset visszhangja az interneten is, Owen bocsánatot kért: "Teljes szívemből sajnálom. Soha nem akartam megbántani az embereket, akiket megemlítettem a dolgozatban".

Visit msnbc.com for breaking news, world news, and news about the economy

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.