Jó barátok, de kapcsolatban nem működtek

Szorcsik Viki: Majka nem egyéjszakás kaland volt!

Egymás karjaiban kötött ki a nyáron a két sztár - Majka eddig csak az összemelegedést ismerte be, Szorcsik Viki azonban most többet is elárult...

2010.08.09 06:30ma.hu

Meglepő bejelentést tett nemrég Majka - az ózdi rapper bevallotta, hogy Szorcsik Viki és közte románc szövődött, de úgy fogalmazott, nem működött a dolog. A színésznő most többet is elmondott az összemelegedésről: Viki szerint arra nincs magyarázat, miért történt meg mindez köztük.

Ezer éve jó barátok Majkával, nagyon szeretik egymást, de rá kellett jönniük, hogy párkapcsolatban nem működnek. Viktória elmondta, a barátságuk fontosabb, mint a pár hónapos együttlét. Leszögezte: nem egyéjszakás kaland voltak egymás számára, mindketten egy érzékenyebb időszakukat élték és valahogy összegabalyodtak. Könnyű nyári flörtnek lehetne inkább nevezni - adta hírül a Napi Ász.

Szorcsik Viki néhány hónapja szingli, de Majka sem alkot már egy párt Katalinnal, akivel pedig tartósnak és komolynak látszott kapcsolata.

Ugyanazokat a hobbikat kedvelték a lánnyal, minden szabad percüket együtt töltötték, sőt egy helyen is dolgoztak.

Majka április közepén az egyik közösségi portálon tudatta ismerőseivel és a rajongókkal, hogy már nincs együtt Katicával. A szerelem több, mint két éve tartott.

Az ózdi rapper nem szeretett volna beszélni az elválás okairól, úgy vélte: a kapcsolatuk Katával egyszerűen elfáradt és nem működött már úgy, mint régen.

Randiműsorban keresi az igazit Majka?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.