Börtönlakó számolt be a megrendezett halálról...

Telefon miatt bukott le az élő halott!

Miután megrendezte saját halálát, hamis iratokkal többeket becsapott az a férfi, aki halotti bizonyítványa szerint 2008 szeptemberétől nem él.

2010.07.07 06:30manna.ro

A 40 éves Marian Grecut áprilisban kapta el a rendőrség egy telefonlehallgatást követően. A SRI által rögzített beszélgetésben egy börtönlakó, Vasile Grama arról mesélt valakinek, hogy Grecu „nem is halott, és iratokat hamisított arról, hogy nem tartozik az élő sorába”.

A telefonbeszélgetést 2010 januárjában hallgatták le, a másik felet azóta sem sikerült azonosítani.

A többrendbeli csalásért letartóztatott Vasile Grama a csevelyben azt is elmondta, így szerette volna elkerülni Marian Grecu, hogy a rendőrség eljárást indítson ellene. Grecu ugyanis több autó- és ingatlancsalásban is részt vett – halottként.

A fővárosi ügyészség a telefonbeszélgetést követően Vasile Gramát szembesítette az elhangzottakkal.

„Találkoztam Marian Grecuval, aki azt mondta, hogy nincs pénze, mivel fontos dolgokat kell megtegyen, nevezetesen meg kell rendeznie saját halálát. Jelenleg Gabi Românuval (Gabriel Mincă, csalásért tartóztatták le, szerk. megj.) van, autókkal üzletelnek és bronzból készült gyűrűkkel. Tudom, hogy Marian Gercu Şuţu Steliannal lakásokat szerzett meg illegálisan, és adott tovább, jelenleg lehet, hogy ő támogatja ”,
magyarázta Grama az ügyészeknek.

Grama vallomását követően Ploieşti-en találtak rá Marian Grecura Marian Zamfir néven. Az általa vásárolt három maroktelefonnak köszönhetően áprilisban sikerült elfogni barátja egyik lakásában.

A múlt héten tárgyalták ügyét a bíróságon. A vád szerint Grecu legnagyobb fogása több mint százezer eurót ért: 2008-ban hamis iratokkal eladott 132 ezer euróért egy fővárosi telket.

Halottat választottak polgármesternek egy amerikai településen

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.