Zenekarral adott közös műsort a színész

Hajléktalanokkal lépett fel Csányi Sanyi

Csányi Sanyi, aki már évek óta kiáll a hajléktalanok ügyéért, a hétvégén is bizonyította elhivatottságát - A XX. Kerületi Vigo Ház nyílt napján egy hajléktalanokból álló zenekarral, az Oltalom Kulturális Körrel adott közös műsort.

2010.06.14 06:30ma.hu

A fellépésen verset szavaló művész, Csányi Sándor elmondta: "A nyári hőségben kevesen gondolnak azokra, akik az utcákon, parkokban és városszéli erdőkben tengetik életüket? Ilyenkor nem feltűnő a jelenlétük, hiszen nem szorulnak be arra a kevés fűtött helyre, ahol még megtűrik őket a téli fagyok idején."

"Mindannyiunk közös érdeke, hogy a hajléktalanok visszakerüljenek a munka világába, minél előbb képesek legyenek saját otthont fenntartani – ezért ragadok meg minden alkalmat, hogy felhívjam mindenki figyelmét erre az égető és egyre súlyosabb problémára" - mondta el a színész.

Az eseményen a hajléktalan Rusz Zoltán, az Oltalom Kulturális Kör tagja
saját készítésű grafikájával ajándékozta meg Csányi Sándort.

Az Elephant Holding szervezésében zajló jótékonysági kampány idén felújítja a Segítőház hajléktalanszállót. Ezen túl a cég felszereleléssel támogatja a hajléktalanok zenekarát is.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.