Égető bosszú

Savval égette le kedvese arcát az elhagyott szerető

Égető bosszút állt 23 éves szeretőjén egy román férfi. Miután barátnője elmondta neki, hogy ki szeretne szállni a kapcsolatból, a férfi gonosz bosszút forralt.

2010.04.19 13:58manna.ro

Körülbelül 6 hónapon keresztül gyűjtögette egy üveg kannába – az egyelőre beazonosítatlan helyekről származó – kénsavat, amelyet egy parkban rejtett el. A múlt héten, amikor volt kedvese munkahelyére igyekezett, letámadta, és rövid tolakodás után az arcába öntötte a kénsavat.

A lányt a járókelők szállították a legközelebbi kórházba, ahol kiderült, hogy testének 20 százalékán szenvedett súlyos égési sebeket. A bosszút álló férfi még csak eredeti sem volt, ugyanis a tavaly az egész világot bejárta a 32 éves iráni nő, Ameneh Bahrami esete, akit ugyancsak elhagyott szeretője öntött szembe kénsavval. A nő életben maradt, de megvakult.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.