Haláli hulla

Halottat választottak polgármesternek egy amerikai településen

Élő és halott versenyzett egymással a polgármesteri tisztségért egy amerikai kisvárosban, és az összecsapást a halott nyerte.

2010.04.16 13:10MTI

A Tennessee állambeli település, Tracy City lakosai annyira ellenszenveztek az élő jelölttel, hogy inkább a március 10-én hirtelen elhunyt férfit választották meg városkájuk első emberének, méghozzá döntő többséggel.

A szavazati arány 268:85 volt, azaz négy emberből három adta voksát a halottra.

Eleven riválisa egy nő volt, aki az utóbbi két évben polgármesterkedett, miután az előző városvezető is hirtelen elhunyt.

A település - amelynek 1652 lakosa van - most polgármester nélkül van. A szabályok értelmében négy városatya fog kiválasztani valakit a tisztségre.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.