"Nevetséges nem tudomást venni a korról"

Szulák Andrea: Nem fogok hazudni az embereknek

Ahogyan az édesanyja, ma már a hároméves Rozina is profikat megszégyenítő módon mosolyog a kamerába - Szulák Andrea élete hat évvel ezelőtt romokban hevert, ma azonban lányával és párjával tökéletesen érzi magát.

2010.04.09 14:30

Három és fél évesen maga Szulák Andrea is a színpadon állt már - az Operaházban statisztált, Orosz Júlia gyermekét játszotta a Pillangókisasszonyban.

Fiatalkora óta azonban sikerek és kudarcok követték egymást, hat évvel ezelőtt pedig igen mély hullámvölgybe került Andrea élete. Ahogy mondja, romokban hevert: édesanyja meghalt, nem volt párja, nem volt gyermeke. Kilátástalannak érzett mindent - mondta a Meglepetés magazinnak a sztár.

Mára szerencsére boldog és sikeres családanya. Az idő múlását is elfogadta, mint mondja, 46 éves, de nem tagadja a korát, a ráncaiért megdolgozott, nem szereti, ha képeit retusálják. Olyan, amilyen, nem fog hazudni az embereknek. Ebben a kis országban amúgy sem lehet eltűnni az emberek elől - fogalmazott Szulák Andrea a Meglepetésben, aki mögött egyébként tevékeny időszak áll.

Az Operettszínházban a Rebecca musical próbái zajlanak, kimerítették a Csináljuk a fesztivált! felvételei is. Az igazi megpróbáltatás számára azonban a kis Rozina óvodába szoktatása lesz. Ha Andreán múlna, még egy évig nem engedné el, de tudja, a kislánynak szüksége van gyerektársaságra.

Andrea sajnálja, hogy le kell mondania a kislánnyal töltött délutáni programokról. Amikor ránéz, az édesanyja jut eszébe, kettőjük köteléke éppolyan erős volt, mint a Rozinával való kapcsolata - mesélte a Meglepetésben a színésznő-énekesnő.

Szulák Andrea jelenleg az óvodákat járja, hogy Rozina a legjobb helyre kerüljön, odafigyeléssel foglalkozzanak vele. Máig emlékszik arra, amikor ő ment először óvodába, és üvöltött az édesanyja után. Később azonban megszerette az ovit. Reméli, a lányával is ez történik majd.

Számára Rozina ajándék és életlecke, akit a sors azért küldött neki, hogy ne legyen önző és lépést tartson a világgal. Igyekszik jó édesanya lenni, realitások között felnevelni őt, nem elkényeztetni. Az egyik énje burokban tartaná őt, de tudja, hogy muszáj elengednie, hogy önállóságot tanuljon - mondta el a Meglepetés magazinnak Szulák Andrea.

Szulák Andrea rávette magát!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.