A barátok kételkednek...

Képek és videó- Daróczi Dávid halála mindenkit lesújtott!

Szombaton reggel bombaként robbant a hír, miszerint a Gyurcsány-kormány volt szóvivője öngyilkos lett Batiz András Andrássy úti lakásában. Az újságok szerint Daróczi Dávid saját kezével vetett véget az életének, ám a Tabu Tv stábja a férfi tegnap esti búcsúztatóján újabb találgatásokba futott bele.

Több százan emlékeztek Daróczi Dávidra a Duna-parton képgaléria

2010.04.04 08:30Tabu tv

Az internetes sztártévé riporterének ugyanis több gyászoló, köztük egy híresség is kifejezte az irányú aggodalmát, hogy a mindenki által szeretett politikus talán mégsem saját kezűleg vetett véget az életének. Megmutatjuk a kétkedőket!

Elsőként a Blikk adta hírül, hogy szombatra virradó éjjel meghalt Daróczi Dávid, volt kormányszóvivő. A mentősök negyven percen keresztül küzdöttek az életéért, sikertelenül. Akkor még minden jel arra utalt, hogy Daróczi (†38) péntek éjjel öngyilkos lett, és valószínűleg felakasztotta magát. Ezután a család, a barátok és a férfi szerelme, Liptai Claudia a Parlament elé, a rakpartra egy szál gyertyával várta azokat, akik szerettek volna megemlékezni az elhunytról. Az ide érkezőkkel együtt gyászolt a tabutv.hu stábja is, amely exkluzív felvételeket készített az eseményről, és beszélgetett az emlékezőkkel.

Annak ellenére, hogy a rendőrség szerint kizárt, hogy az ismert kommunikációs szakember bűncselekmény áldozata lett, a könnyes búcsúztatón több közeli ismerős is más találgatásokba bocsátkozott. A kétkedők közül sokan nem merték vállalni a nyilvánosságot, viszont a korábban magánéleti botrányairól elhíresül Terry Black őszintén beszélt az érzéseiről az ország legnagyobb internetes sztártévéjének!

"15 éves barátság fűzött Dávidhoz. Megmondom őszintén, hogy nekem egészen ás feltételezésem van: lehet, hogy én fogom kimondani egyedül, de Ő biztos, hogy nem lett öngyilkos! Ez egy nagyon erős, egy nagyon kemény fiú volt, egy jó lelki világgal. Biztos vagyok benne, hogy Ő nem akasztotta fel magát!" - mondta el könnyeivel küszködve a tabutv.hu riporterének Terry Black, aki szerint Dávid minden ismerőse biztos abban, hogy nem önszántából vetett véget az életének.

A Tabu Tv értesülései szerint Liptai Claudia a Facebook nevű közösségi portálon a következőket tette közzé Daróczi Dávid halála után: "Én vagyok, mi vagyunk! Szeretem őt és nem vagyok hajlandó múlt időben beszélni. Kérlek gyújtsatok egy gyertyát velem akár ott, akár otthon! (...) A lelkem háborog, a megnyugvást keresem, a szerelem örök!".

A közösségi oldalon olyan hírességek nyilvánították ki részvétüket, mint Csonka András, Dobó Kata, Debreczeni Zita, Oroszlán Szonja, Hajdú Péter, Tóth Szabi, vagy épp Kozma Orsi. A sztárokon túl részvétét nyilvánította ki többek közt Gyurcsány Ferenc, Bajnai Gordon, az Országos Cigány Önkormányzat, de a Fidesz is.

"Megértjük, hogy velünk együtt ismerősök és ismeretlenek kérdezik, miért dobta el magától az életét egy sikeres, tehetséges, ereje teljében lévő fiatalember. Van, akinek az a munkája, hogy ezt megkérdezze, sokakat, nagyon sokakat az együttérzés vezérel. Nincsenek válaszaink, mert nincsenek válaszok. Sokan voltak mellette életében, volt, aki szerelemmel, voltak, akik barátként szerették. A küzdelmet befejezte, elment. Mi, akiket itt hagyott, akiknek nagyon hiányzik, reméljük, hogy háborgó lelke holtában nyugalmat talál." - tudatták a médiákhoz eljuttatott közleményükben Daróczi Dávid szerelme, családja, és barátai.

Daróczi a kormányszóvivői posztról való távozását követően a Batiz András korábbi kormányszóvivővel és Tóth Miklóssal közösen alapított W. Wolf and Partners nevű kommunikációs tanácsadó cégénél dolgozott.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.