Ha rajzol a csillag, előbb jön a Nagy Ő

Bejött a jóslat, de csak az imában hisz Tabáni István!

Az ismert jósnő még a Csillag születik kezdetekor borítékolta: az éneklő teremőr nyeri meg a versenyt. Tabáni is tudja ezt, mégsem hisz a jóslatokban.

2010.04.02 17:47estihirlap.hu

Gazsi Gizella már tavaly októberben kijelentette, hogy Tabáni István lesz a tehetségkutató győztese. Sőt, mint már beszámoltunk  róla, annyira biztos volt megérzésében, hogy jövendölését letétbe helyezte egy ügyvédnél. A tévéműsor készítőinek kérésére, valamint a jóslás etikája miatt ez a dokumentum a verseny végéig fiókban maradt. Most azonban, hogy végre nyilvánosságra kerülhet, az Esti Hírlap jósnője személyesen adta át az iratot emlékbe az időközben sztárrá lett, „Ments meg" című albumával debütáló csepeli fiúnak.

Családja nyugalmáért imádkozik


Tabáni István kissé szkeptikus mosollyal vette át a győzelmét megjósoló, hiteles dokumentumot az ezotériában szintén kételkedő, Dr. Dániel Péter ügyvéd társaságában. A visszafogott stílusú énekes hitének alapjai nem az okkultizmus világában keresendők: azt mondja, ő elsősorban Istenben hisz. Márpedig a Biblia szerint a jövő fürkészése nem helyes.

- Szoktam imádkozni a fellépések előtt és esténként is. Persze, nem csak kérni szoktam, de hálát is mondok a sok jóért, amit a népszerűségnek köszönhetek. Mégis, a győzelmem óta olyan hatalmasat változott a családom élete, hogy mostanában főleg értük imádkozom. Szeretném, ha nyugalomban élhetnének a szeretteim - a körülöttem lévő nagy felhajtás ellenére - nyilatkozta Tabáni István az Esti Hírlapnak.

Hol van a szerelem?

Gazsi Gizella tiszteletben tartja a sokoldalú tehetség hitét. Bár a jövőbe látással kapcsolatban nem teljesen azonos a véleményük, van egy közös szenvedélyük: a festészet. A látomásait megörökítő, szintén Jézus-hívő jósnő szerint ez a művészeti ág is segítheti a Csillagot a nagy Ő mielőbbi megtalálásában.

- Rajzold le magad álmaid nőjével, amint boldog párkapcsolatban éltek! Ezzel hatalmas energiákat mozgathatsz meg, mivel a célod érdekében a saját kreativitásodat is felhasználod - tanácsolta az estihirlap.hu jövendőmondója Istvánnak, aki azt ígérte, ha ideje engedi, kipróbálja a "Titok módszerre" emlékeztető eljárást. Persze, Gazsi Gizella szerint előbb-utóbb rajzolás nélkül is megérkezik majd a magánéletében gátlásos fiatalember igazi párja - ahogyan azt korábban megírtuk - öt éven belül.

Utazni akar a szegény fiúból lett Csillag

Vajon mivel múlatja idejét a tehetségkutató második szériájának győztese, amíg jövendőbeli feleségére vár? Esetleg alkalmi flörtökbe keveredik? Nos, mint mondja, szerelmi ügyeiből semmit sem akar megosztani a médiával, akár van most barátnője, akár nincs. Az Esti Hírlapnak annyit azért elárult: a jóslás hiába mondja, hogy barna hajú hölgy lesz az igazán hozzá illő társ, neki bizony a szőke és a fekete lányok is legalább annyira tetszenek!

De nem csak szerelemből áll az élet a 32 éves híresség számára. A nemrég még létbizonytalansággal küzdő fiú a hangjával megkeresett pénzt nem a külsőségekre költi; például most is ugyanabban az olcsónak számító cipőüzletben vásárol, mint azelőtt.

- A márkás holmik helyett inkább utazással kapcsolatos élményeket szeretnék gyűjteni. Toszkánába akár már holnap elutaznék, de Görögország is álmaim úticéljai között szerepel - osztotta meg vágyait az Esti Hírlappal Tabáni István.

Mindeközben interjúk sorát adja, és gőzerővel készül a május 13-i lemezbemutató koncertjére, ahol - mint mondja - szeretné viszonozni azt a mérhetetlen szeretetet, amit az emberektől kapott.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.