Ha hiányzott volna valami az életünkből...

Szűz gumibabával hempereghetnek a férfiak a japánok jóvoltából

Nem kell szűz lányokra licitálni az E-bay-en és hasonló oldalakon, a japánok egy merőben új ötlettel- azaz leánnyal álltak elő. A gumiból készült hölgy érdekessége, hogy szűz, és ez így is marad az idők végezetéig. Csábító, nemdebár uraim?

2010.02.18 10:23ma.hu/ fotó: thefrisky.com

Még mielőtt túlzottan elbíznák magukat az erősebb nem képviselői eláruljuk: ez a baba nem tud főzni, mosni, vasalni, gyereket nevelni, mindössze a szexuális vágyaknak ad egy löketet. (ugyanúgy mint a vibrátor: az sem tudja levinni a szemetet..)

Na de vissza a gumibabához. Máris nagy népszerűségnek örvend, mondanunk sem kell. Nem kell rávenni kedvesünket, hogy plasztikai műtéttel állíttassa helyre ezt a már-már ereklyeként számontartott hártyát. Elég bemenni a boltba vagy felmenni a nemzetközi aukciós oldalakra és máris megrendelhetjük ezt a "csodanőt"- mindössze 95 dollárért. Már aki ezt akarja.

A baba tulajdonsága, hogy kihúzható a szűzhártyája, ami ugye hús-vér embereknél nehezen elképzelhető. Ez azért lényeges, mert így cserélhetőek benne a vérkapszulák. Amint végzett az aktussal a becses tulajdonos, azon nyomban "újratölthet", és legközelebb is egy szűz lánnyal találja magát... intim pozícióban.

Szerkesztőségünk férfi tagja szerint egyáltalán nem vonzó egy ilyen gumi-kreálmány, még akkor sem, ha újra meg újra szűz leányt kap vissza a boldog (?) tulajdonos. Ráadásul a művér is jól összekeni a lepedőt.

Az igazi szűz lány téma már más tészta, de most nem erről van itt szó...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.