Megvan az énekesnő új lovagja?

"Félreértés lehet" - A zeneszerző nem tud Mary Zsuzsi szándékairól!

Elárulta a minap az énekesnő: új férfi van az életében. Mary Zsuzsi keveset mondott az illetőről, de a leírás illik a vele együtt dolgozó zeneszerzőre - Ő azonban úgy véli, valami félreértés történhetett...

2010.01.29 09:30ma.hu

Nagy hírrel szolgált a napokban Mary Zsuzsi: a Reggeli című műsorban arról beszélt, megjelent egy új férfi életében, aki harmincas éveiben jár, és komoly egzisztenciával rendelkezik. A leírás illik arra a zeneszerzőre, akivel az énekesnő együtt dolgozik, és sok időt töltenek együtt.

Ráadásul Zsuzsi január 10-én közzétette az egyik közösségi portálon a fiatalember fotóját, azzal a felirattal: "Én csak boldogságra vágyom. Ez nem is olyan nagy dolog".

A zeneszerző azonban évek óta boldog házasságban él. Úgy nyilatkozott: nagyon jó viszonyban vannak Mary Zsuzsival, akárcsak a neje. Jelenleg is ír neki dalokat. A fényképe feletti idézet egy neki írt dalból származik. Nem hiszi, hogy a sztárnak másféle szándékai is lennének vele, ha így van, akkor az valami félreértésen alapulhat. Véletlen, hogy az általa leírt férfi akár ő is lehetne - fogalmazott a férfi a Napi Ászban.

A Reggeliben számolt be nemrég Mary Zsuzsi arról, hogy feltűnt egy új férfi az életében. Hozzátette azonban, az elmúlt év botrányaiból okulva nem szeretne sokat elárulni róla.

Klapka György, az énekesnő exférje egyébként nem hisz abban, hogy valóban új szerelem van kibontakozóban. Ő most hall erről a férfiról először, pedig egy telken él a volt feleségével.

Zsuzsi a véleménye szerint csak őt akarja bosszantani a hírrel, mert az a rögeszméje, hogy ő még mindig utána vágyakozik.

Megjegyezte, ha tényleg létezik a lovag, csak annyit szeretne, ne neki kelljen a párocskát eltartania, ne kerüljön többe a pasas, mint az énekesnő előző kedvese, Tamás.

Klapka György azt sem érti, mit profitál abból Mary Zsuzsi, hogy állandóan kiteregeti magánéletét, hiszen ez már a 22 éves Tamás esetében sem vált be.

Az énekesnő egyébként nemrég arról beszélt, hogy tekintve az elmúlt évet, bölcsebb szeretne lenni és nem fog többé részleteket elárulni magánéletéről.

Versenyt inna a fiával Mary Zsuzsi?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.