Kisfia már tudja, hogy máshol keresse apját

Pachmann Péter neje: Elmentünk egymás mellett...

A Mokka műsorvezetője, Kárász Róbert után a híradós, Pachmann Péter is elköltözött családjától, ráadásul ő is egy kollegina miatt - Az elköltözés hírét már a kisfiuk is tudja.

2010.01.27 12:30Kiskegyed

Úgy tűnik, a híradós Pachmann Péter másodszor is válik. Első házassága négy évig tartott, válása után másfél évvel vette feleségül mostani feleségét, Marcsit.

Amikor pedig megszületett kisfiuk, Balázs, Péter fél méterrel járt a föld felett. Fotózással foglalkozó felesége is boldog volt, minden várakozását felülmúlta, milyen fantasztikus férjet és apát kapott a sorstól.

Marcsi és Péter évente egyszer felkeresik asztrológusukat. Így történt esküvőjük előtt is. Nem is volt semmi gond, hiszen a csillagok is azt sugallták: ők bizony összeillenek. Akkor mi történhetett házasságuk kritikus hetedik esztendejében?

Marcsi szerint egyszerűen elmentek egymás mellett, másképp látják már a dolgokat. Akármi is történik azonban, kisfiuk, Balázs örökre összeköti őket, hiszen közös felügyeletük alatt nevelkedik majd.

A kisfiúnak már el is mesélték, hogy édesapja elköltözik, hamarosan már nála is lesz egy kuckója. Pachmann Péter is azt ígéri: gyermekük semminek nem láthatja kárát.

Aki ismeri a tévést, tudja róla, hogy nagyon romantikus. Valószínűleg szerelmes lett, hiszen nem is titkolja, hogy együtt van kolléganőjével, aki nem más, mint Hajdú Petra.

Jó apa akar lenni Pachmann Péter!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.