Ollóval fenyegette, majd megerőszakolta

Mi a félelmetesebb? Utcán megerőszakolt nőt látni vagy nem segíteni rajta?

Egy 26 éves lány hazafelé tartott egy barátjától, amikor a 15 éves Anferney Fontenet odalépett hozzá, egy ollót szegezett a lány mellkasának és megerőszakolta a nyílt utcán, fényes nappal. Mindeközben járókelők és autók mentek el mellettük. Senki nem mozdította még a kisujját sem, hogy segítsen.

2010.01.25 14:00ma.hu

Igaz, néhány autós jelezte a 911-es segélyhívón, hogy valakit éppen erőszakolnak a forgalmas főút mentén, de senki nem állt meg segíteni. Egy autós visszafordult, de állítása szerint addigra már véget ért az „aktus” és csak azt látta, amint elfut az elkövető a helyszínről. Az erőszakoló tini ellopta a lány mobilját, így az nem tudott segítséget hívni.

A bántalmazott és megerőszakolt lány elmondta: megpróbált segítséget kérni egy arra járó embertől, a mobilját kérte, de az visszautasította a segélykérést. A környék nem a biztonságáról híres, ez tény, valószínűleg féltek a járókelők segíteni, nem akartak beavatkozni. A környéken lakók segítettek végül elkapni Anferney Fontenet-et, akit nemi erőszakkal és rablással gyanúsítanak. Az elkövető azt nyilatkozta, hogy véletlenszerűen választotta ki áldozatát az utcán.

A megerőszakolt nő elmondta: az utcán ment hazafelé, amikor a 15 éves támadó pénzt ajánlott neki a szexért. A nő ezt visszautasította, ekkor támadt rá és erőszakolta meg Fontenet, mellkasához szorítva az ollót. Az erőszakolás alatt kiabált is a nő, de senki nem áll meg segíteni.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.