Két lányát sosem hagyná el

Kárász Robi még nem tudja: mi lesz családjával!

A műsorvezető teljesen odavan a két lányáért, így senki sem hitte volna, hogy családi boldogságát valaha is kockáztatná - A minap azonban ő vallott színt: megcsalta a feleségét. Kárász Robi egyelőre nem tudja, hogyan tovább.

2010.01.20 14:30ma.hu

Nemrég bombaként robbant a hír, miszerint Kárász Robi, a Mokka műsorvezetője egy gyakornokkal csalta a nejét. A sztár azóta el is költözött otthonról.

A családi idillnek vége szakadt, noha Róbert imádja gyermekeit, a 13 éves Annát és a négyéves Rozit - párjával pedig már 15 éve él együtt, házasságuknak még a pletykák sem árthattak, miszerint ő és műsorvezető társa, Liptai Claudia közelebb kerültek egymáshoz - írta meg a Kiskegyed.

A lapnak a TV2 egyik munkatársa elmondta, nem csodálkozik, hogy Kárász Robi elcsábult a 23 éves, gyönyörű és okos Róza láttán, de nem lepődne meg, ha visszatalálna a családjához. Különköltözött, de naponta visszajár hozzájuk, biztosan szeretné rendezni a kialakult helyzetet - írja a Kiskegyed.

Az persze kérdéses, vajon Róbert felesége, Mariann megbocsát-e ezek után, különösen, hogy a félrelépést az egész ország megtudta.

Kárász Robi szűkszavúan nyilatkozott a témáról a Kiskegyedben: bevallotta, hogy év végén elköltözött a családjától, most egy albérletben él egyedül. Ám szeretné, ha lányai egyáltalán nem éreznék a hiányát.

Továbbra is ő viszi őket iskolába és az estéket is közösen töltik. Ki tudja, lehet, egyszer minden visszatér a rendes kerékvágásba. Szeretné rendezni gondolatait, érzelmeit, mert még ő sem tudja, hogyan tovább - fogalmazott Kárász Robi a lapban.

Kárász Robi beismerte a szerelmet!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.