"A rádiózás nem csak röhögcsélésről szól"

Boros Lajos durván megalázta Balázsékat!

Ma reggeltől újra ébreszti a hallgatókat a Neo FM-en Bochkor Gábor és Boros Lajos - Velük együtt többen is átigazoltak az új adóhoz az egykori Sláger rádiótól. Boros Lajos közben durván beszólt a konkurens rádión műsort vezető Sebestyén Balázséknak.

2010.01.18 10:15Fotó: tv24.hu

Több, egykori Sláger rádiós jelenik meg ma a Neo FM-en, köztük a Boros Lajos-Bochkor Gábor páros. Így, míg a Sláger, ha félgőzzel is, kitart, a Danubius rádió végleg bezárja kapuit - adta hírül a Napi Ász.

A Neo-nak csak január közepére sikerült tökéletesen beindítania mindent, ami a hallgatottsági versenyben némi nehézséget jelent. A Class FM alig egy hét lazítás után váltott teljes gőzre.

Bochkorék Gombos Edina kivételével az egész stábjukat magukkal vitték az új adóhoz. De mások is átszivárogtak rajtuk kívül - írja a lap.

Azt egyelőre nem tudni, hogy a Sláger miért és meddig tart ki, ami biztos, hogy az ORTT ellen indított perük január 19-én folytatódik - adta hírül a Napi Ász.

Boros Lajos eközben egy interjúban igen kemény véleményt fogalmazott meg a konkurens adón tevékenykedő Sebestyén Balázs és társai munkájáról. Úgy véli, lenne még mit tanulniuk a rádiózásról.

Boros közölte: Bochkor Gáborral együtt nagyon szeretnék már, ha lenne konkurenciájuk, de ez nem az az idő. Úgy véli, az a pár százalék, aki Balázsékat hallgatja, át fog pártolni hozzájuk.

Boros Lajos úgy fogalmazott: Balázséknak először is meg kéne tanulniuk, mi az a rádiózás, nem csak röhögcsélni - aztán majd beszélhetnek versenytársakról - írta meg a Napi Ász.

Olvassa el az új rádiókról szóló legutóbbi híreket!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.