"Nem tudnak elindulni a jó dolgok"

Frabato jóslata: nagyon rossz évünk lesz

Az ismert mágus, Frabato 2010-re jósolt - A koponyák és misztikus tárgyak között Tarot kártyát dobott , és azt látta: kemény évünk lesz. Szerinte nem fog javulni az ország gazdasági helyzete, kormányváltás lesz, de mégsem tudnak elindulni a jó dolgok.

2010.01.04 06:30Tabu tv

Frabato Tarot kártyával jósolt a Tabu Tv nézőinek 2010-re. A mágus elsőként a bolond lapot, másodikként a csillagot, harmadikként pedig a mágust emelte.

"Ez egy nagyon erős három lap. Ha megnézed az elmúlt két-három évet, akkor automatikusan minden a válság felé viszi az embereket. Ebből a levetítésből az jön ki, hogy nem jó évünk jön. Ha igazából az országnak jósoljuk ezt az egészet, akkor nagyon nem jó" - meséli a tabutv.hu riporterének Frabato, aki szerint idén semmiképp sem oldódik meg a válság.

Nem jött ki a gazdasági válság megszűnésére utaló egyetlen lap sem a mágus jóslatában.

"Nincs benne a a pénz lapunk, tehát anyagilag az országnak ez egy lefelé irányuló tendencia. Mostanában választások lesznek, egy új dolognak kéne elindulni, de a lap szerint ez nem fog elindulni. Az ország lezár egy bizonyos korszakot, tehát váltjuk a mostani kormányt, és ítélethozatal is nagyon sok lesz" -
mondta el a Tabu Tv internetes videójában Frabato.

Tudja meg, mit jósolt még meg mostanában Frabato!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.