A legbizarrabb karácsonyi ajándék

Válásutalvány, mint ajándék

Válásutalványt ajánl karácsonyi ajándéknak viharos házasságúak számára egy brit jogtanácsadó cég.

2009.12.18 16:00MTI

A Lloyd Platt and Company nem az egész válás "nyélbe ütését" vállalja a 125 font (38 ezer forint) értékű utalványért, hanem csupán félórányi tanácsadást válóperi ügyvéddel. Ez is számottevő kedvezmény azonban, mert egyébként óránként 98 ezer forintot számít fel óradíjként a cég, így 11 ezer forintos engedményt ér az utalvány. Persze nem csak házaspárok lephetik meg egymást vele, hanem barátaik, rokonaik is a - szerintük - házasságban sínylődőket.

A szeretet ünnepére szokatlan portéka jól fogy, már vagy hatvanan vettek. A kereslet azonban csak ezután lendül fel igazán, mert a karácsonyi időszak különösen idegtépő sokaknak, és a válási hajlam januárban tetőzik.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.