Ki beszélt itt jegygyűrűről?

Kiderült - Nem is volt eljegyzés Stohl Buciéknál

A válását követő letargikus hónapok után rátalált a szerelem a színész-műsorvezetőre, s azóta már közös gyermekük is született párjával. Nemrég elterjedt a hír: megvolt az eljegyzés, Stohl-ék azonban értetlenül állnak előtte!

2009.11.27 08:30ma.hu

Stohl András kapcsolata egykori feleségével évekkel ezelőtt megromlott - A Survivor című műsorban, melyet Buci vezetett, románc szövődött a színész és a Tünde nevű egyik szereplő között, mely végül pontot tett Stohl házasságának végére.

2004 novemberében András és neje hivatalosan is elvált, viszonyuk azonban korrekt maradt, egy hangos szó sem volt köztük. Bucira a válást követő, nem túl vidám hónapokat követően rátalált a szerelem Ancsika személyében, akit a sztár nagylányai is kedvelnek.

Stohl bevallotta: nagyon szereti Ancsit, akit kivételes nőnek tart, igazi őrültnek. Ha arra kérné, vegye feleségül, ő megtenné. Nemrég felröppent a hír, hogy karácsonykor eljegyezték egymást, ám Stohl nem visel semmiféle gyűrűt.

A színész tiszta vizet öntött a pohárba: úgy véli, nem kell gyűrűt hordania, hiszen nem házas, és nem is vett jegygyűrűt Ancsikának, hanem egy szép gyémántköveset - adta hírül a Hot! magazin.

Az utóbbi időben egy másik hír is elterjedt a színművész-műsorvezetőről, aki mostanság igen sok munkát vállalt magára: az, hogy tüdőbeteg.

Stohl-nak nemcsak a színházi szerepeiben kellett bizonyítania, a filmforgatások is lekötötték, emellett újra képernyőre került a Csillag születik című tehetségkutató, melyben ő Ördög Nóra műsorvezető társa.

Stohl András nem titkolta: stresszes az élete, és kezd aggódni az egészségéért. Nemrég bevallotta, aggasztó jeleket tapasztalt magán.

Mivel régóta dohányzik, és korábban előfordult, hogy napi két-három doboz cigit szívott, nem csoda, ha a reggeli köhögőrohamok nála is jelentkeztek.

A hörgőgyulladások úgyszintén - hörgőszűkülettel korábban orvoshoz is kellett mennie a sztárnak. Gyógyszert kapott, ennek folyamatos szedésével megelőzhető, hogy nagyobb gond legyen.

Stohl igyekszik betartani a szabályokat, legokosabb lenne, ha felhagyna a dohányzással.

Stohl: Egyáltalán nincs harag köztünk Fáyval!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.