"Megtalállak!"

Gáspár Laci betegen forgatott!

Megtalállak címmel látott napvilágot nemrég Gáspár Laci legújabb videoklipje, amelynek munkálatairól maga az énekes számolt be a Cool Live műsorában.

2009.10.24 10:47rtlbulvar.hu

Lacitól megtudtuk, az alkotás a szöveget, a képi világot és cselekményt tekintve is egy valódi, nyárbúcsúztató dal, melyet a Balatonon, egészen pontosan Siófokon készített el. A klipben fürdőruhás, szexi lányok és izmos, jóképű fiúk gondoskodnak a fülledt, forró hónapokat búcsúztató hangulatról.

- Szerencsére nem én játszom a főszerepet, annak ellenére, hogy sok jelenetben feltűnök!

Azokban viszont Laci minden színészi képességét erőteljesen megcsillogtatja, a munkálatok során ugyanis, mint kiderült, az énekest magas láz és rosszullét gyötörte.

- Nem igazán tudom, hogy influenza volt-e, vagy csak egy kósza megfázás, de sok nehézséget okozott, mivel én ritkán vagyok beteg, de akkor nagyon.


Szerencsére a friss levegő hamar helyrerázta, a panaszai pedig a vízparton szinte teljesen megszűntek, mire a stáb igazán belemerült a munkálatokba, így a betegség nem hagyott nyomon a kész videón.

- A tiszta levegő meggyógyított, a klipről pedig csak pozitív visszajelzéseket kaptam idáig!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.