Akar olyan gyereket aki hírességre hasonlít?

Egy kaliforniai spermabank hírességek hasonmásainak spermáját kínálja

Ha nem lehet öné álmai férfija, akkor se aggódjon, egy kaliforniai spermabank segítségével így is lehet olyan gyermeke, aki kicsit hasonlít rá.

2009.10.22 08:52medipress.hu

A California Cryobank kliensei David Beckhamre, Russel Crowra, Ben Affleckre és Hugh Grantre hasonlító donorok spermáit is kérhetik.

A cég közel 100 híresség hasonmásának spermáját kínálja. A donorok természetesen teljesen anonimok maradnak, a cég csak a testfelépítést, valamint a szem-, haj- és bőrszínt közli.

Persze még a megtévesztésig hasonlító donor esetében sem garantált, hogy a gyermek hasonlítani fog a szeretett sztárra, de a szolgáltatás ennek ellenére rendkívül népszerű.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.