A vőlegény is zsenge korú...

Suliból akarták elrabolni a 14 éves lányt - menyasszonynak

Tizennégy éves lányt próbált elrabolni az Egyesült Államokban két férfi, hogy elvehesse feleségül egy ugyancsak 14 éves fiú.

2009.09.24 12:50MTI

A két kamasz az interneten ismerkedett össze. A kapcsolatnak bőven volt "távlata", mivel a lány Kentucky államban él, a fiú pedig Észak-Dakotában.

Utóbbi 42 éves apja - akinek neve Dragan Jovanovic - a fiú vonzalmát látva úgy vélte, hogy legfőbb ideje megnősíteni, és egy barátjával elautózott Kentuckyba.

A 15 órás út a lány iskolájánál ért véget, ahol megkezdődött a "lánykérés": a duó megpróbálta kikérni tanóráról a bakfist.

Mivel túl állhatatosak voltak, az iskola hivatalnokai telefonáltak a rendőröknek, akik őrizetbe vették a két "kérőt".

Bár a bakfis feltehetően benne lett volna a házasságban, életkora okán nem mehet még férjhez. A "vőfélyek" ellen emberrablási kísérlet címén indult eljárás.

Elrabolta bekattant szeretője Rékát - tudja meg a részleteket!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.