Kustánczi Liát is leszólta az énekesnő

Katasztrófa! Ezért gyertyát gyújtok! - Katinka nevet VV Anetten

Nagyon "megrendítette" a Romantic énekesnőjét a hír, miszerint VV Anett visszavonul az énekléstől, azon pedig elképedt, hogy Kustánczi Lia viszont feltűnik a zenei palettán.

Képekben a csinos énekesnő, Kunovics Katinka! képgaléria

2009.09.18 08:20ma.hu

A Való Világ egykori sztárja, Béres Anett bejelentette, hogy nem énekel tovább - Kustánczi Lia ugyanakkor megmutatná magát a popszakmában. Kunovics Katinka nem rejtette véka alá véleményét a lányok teljesítményével kapcsolatban.

Közölte: "katasztrófának" tartja, hogy Anett elhagyja a szakmát, este gyertyát fog gyújtani a veszteség fölött érzett gyászában. Liának viszont örül, mint mondta: rég volt olyan zenei tálentumunk, aki a vetkőzésből lépett színpadra.

Majd komolyra fordította a szót: sajnálatosnak tartja, hogy ma hazánkban az az egyedüli fontos, hogy csinos legyen valaki. Nem számít, mennyi olyan énekes egyéniség van, aki éveket tanult, hogy kiállhasson produkciójával a színpadra. Ha Liának van fölösleges pár milliója lemezt csinálni, egészségére. Ha van elég süket fül az országban, talán még meg is veszik - tette hozzá Katinka a Napi Ászban.

Kunovics Katinkának a közelmúltban nem a zenei palettán is próbálkozó modellekkel, hanem Kelemen Anna ex-playmate-tel volt konfliktusa.

A Romantic sztárja könyvet jelentetett meg Szex és fogyás címmel, mely önéletrajzi ihletésű. A kötet borítójára maga került fel, félmeztelenre vetkőzve.

Katinka évek óta szerette volna megmutatni magát, de csak diszkréten - a képeket a Playboy fotósa készítette. Az énekesnő nem titkolta, szívesen látná magát a nyuszis magazin címlapján is.

Akadt azonban, akinél a kijelentése "kiverte a biztosítékot". Kelemen Anna kifejtette, hogy szerinte Katinka nem erre született, noha biztosan van férfi, aki ezt szereti.

Annácska szerint alapkövetelmény a szép bőr, haj, a műmellek és a kihívó arc. Katinkát azonban nem vágta földhöz a megjegyzés, ahogyan az sem, hogy a Playboy főszerkesztője egyelőre nem tervez neki ajánlatot tenni címlapfotózásra.

Barátnője és kolléganője, Völgyi Zsuzsi meg is védte Katinkát. Úgy nyilatkozott, hogy az énekesnő önigazolásnak szánta a képeket, nem akart az erotika világába betörni.

Kifejtette, hogy Annácska, ha az embert nem, legalább a művészetét tisztelhetné Katinkában.

Katinka külföldön keres magának pasit - tudja meg a részleteket!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.