A popsztár 51 éves lenne

Több ezren emlékeztek Michael Jackson születésnapjára New Yorkban

Több ezer rajongó gyűlt össze helyi idő szerint szombat késő délután New Yorkban, egy brooklyni parkban, hogy közösen ünnepeljék meg a közelmúltban elhunyt popsztár, Michael Jackson 51. születésnapját.

2009.08.30 18:53MTI

A Prospect Parkban megrendezett születésnapi parti házigazdája Spike Lee fekete bőrű filmrendező volt, aki 1996-ban két Jackson-videoklip elkészítésében is közreműködött.

A szakadó eső ellenére rengetegen énekeltek és táncoltak a lemezlovasok által megszólaltatott egykori sikerdalokra a szabadtéri rendezvényen.

Sokan utánozták a pop királyaként is emlegetett énekesjellegzetes mozdulatait, a tömegben pedig egyre másra tűntek fel a puha kalapot és fehér kesztyűt viselő Jackson-imitátorok.

A rendezvényt üzleti lehetőségként kihasználó mozgóárusok a népszerű sztár fotójával díszített trikókat, kitűzőket és posztereket kínáltak.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.