Az orgonaművésszel nem jó ujjat húzni

Brutális bosszút állt Varnus Xavér!

Félelmetes dolgok történnek, ha az orgonaművész orra alá borsot mer törni valaki, különösen, ha a szomszédjáról van szó. Az orgonaművésszel nem jó ujjat húzni, ha sérelem éri, a legváratlanabb pillanatban vág vissza...

2009.08.12 16:15ma.hu

Xavér nem titkolja, bosszúálló típus, ráadásul a legveszélyesebb fajtából, ő ugyanis kivárja a megfelelő pillanatot és akkor csap le ellenségére, amikor az a legkevésbé számít rá.

A művész egy alkalommal a szomszédját intézte el, ehhez nem használt semmi olyat, amit ne lehetne beszerezni bármelyik közértben.

A kellemetlenkedő utcabeliek mindenféle ürüggyel Xavér nyakára küldték a különböző szervezeteket, míg ő csak tűrt.

- "Amikor az utolsó akciója is lecsengett, vártam még egy évet ."– meséli, majd hozzáteszi, felénk akkor nem volt még csatornázás, így mindenkinek jó nagy emésztőgödre volt.

- " Kutyasétáltatás ürügyén egy forró nyári nap hajnalán fogtam egy kilogramm élesztőt és pöcegödrébe dobtam, aztán távcsővel figyeltem az eseményeket. "

Az élesztőnek „köszönhetően” a gödör tartalma a tízszeresére duzzadt és a házban minden csapból, vécéből folyt a szenny.

- " Nekem nem volt más dolgom, mint hátradőlni és azt mondani: Istenem, ez így van jól." – mesélte a művész a Napi Ász-nak.

Varnus Xavér elvesztette a fiát?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.