Sóba haraptatja a vőlegényeket!

Szakál Miki köpködéssel szemléltette a szenvedéseket!

Az RTL Klub népszerű műsorvezetője az Élménybirtok Médiaválogatott edzésén rúgta a bőrt, amikor az internetes sztártévé riportere rátalált.

2009.08.05 15:55ma.hu

Szakál Miki mesélt a vele kapcsolatos legfrissebb történésekről, és egy frenetikus esküvő részleteibe is beavatta a stábot.

Mint ahogyan az már ismeretes, az RTL játékműsorának egyik műsorvezetője, Szakál Miki már évek óta vőfélykedik nagy sikerrel.

- „Az esküvői játékok fontos részét képzik egy-egy lagzinak. Ezek mindig attól függnek, hogy ki az ifjú párocska, ugyanis a személyükhöz mérten találok ki új mókákat.”- meséli a Tabu Tv riporterének Szakál Miki.

Egy alkalommal egy pékség tulajdonosait adta össze Miki, amikor is egy különleges játékot talált ki az ifjú párnak.

- „A menyasszonynak sütnie kellett egy kenyeret, amit annyira kellett megsóznia, amennyire szerette az urát, így nyilván ráment vagy másfél kiló belőle. Az úriembernek pedig ezek után akkorát kellett harapnia, amennyire szerette az asszonykáját.” - osztotta meg a Tabu Tv-vel Szakál Miki, aki köpködéssel szemléltette szegény vőlegény reakcióját.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.