Kis híján kigyulladt a sztár otthona!

Csézy rémülten szállt szembe a lángokkal!

Megdöbbentő - Nem sokon múlt, hogy a hetek óta tartó, eső nélküli forróság okozta tűzeseteknek az énekesnő, Csézy otthona is a martaléka legyen...

2009.07.27 06:45rtlbulvar.hu - Fotó: csézy.hu

A gyors terjedésű tüzet csak az utolsó pillanatban sikerült megfékezni....

A hetek óta tartó eső nélküli forróság okozta tűzeseteknek az énekesnő, Csézy otthona is majdnem a martaléka lett.

A rendkívül szárazság fokozott veszélyt jelent az erdők közelében élők számára, most a Bükkben kapott pillanatok alatt lángra egy nagyobb terület.

A gyors terjedésű tűz Csézy otthonát és az övével együtt több tucat házat fenyegetett. Az énekesnő és szomszédai, ahogy tudták, próbálták a lángok útját állni.

- Nagyon megrémültünk, a tűz már beért a kertbe, lapáttal próbáltuk elfojtani, nem túl sok eredménnyel. Nagyobb baj is történhetett volna, de szerencsére az utolsó pillanatban megfordult a szél és így a kiérkező tűzoltók már meg tudták fékezni a lángokat! - kommentálta a lezajlott eseményeket az énekesnő.

Fényűző klipet készített Csézy!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.