A modellnél nagy mennyiség is jöhet!

Dögös képek - Dundika többet töm, mint két férfi

Óriási ételmennyiség társaságában látható a dögös magyar modell az interneten - Dundika bátran felfalná az egészet, elmondása szerint ha evésről van szó, két férfit is leköröz!

Izzasztó képekben a dögös Dundika! képgaléria

2009.06.24 07:20ma.hu

Hatalmas hamburgerek és sütemények várnak Dundikára, aki nem is tétlenkedik sokáig ennek láttán - A csinos sztár egy étrendkiegészítő reklámarcaként tömi magába a nagy mennyiségű kalóriát. Ám saját bevallása szerint ő az életben is képes annyit enni, mint két férfi!

Becenevét is szokása miatt kapta Hajni, de szerencsés alkat, ezért gyakorlatilag bármikor bármit ehet. Persze tudja: nem lesz mindig így, ezért ma már személyi edzővel tornázik, és figyel étrendjére is. Mindent eszik, de kevesebb mennyiséget - mesélte a Napi Ásznak a modell.

A szemrevaló sztárt jelenleg az anyaság gondolata foglalkoztatja. Dundika és párja, Laci eldöntötték, most már utódot szeretnének.

A páros tavaly januárban kötötte össze hivatalosan is életét, a ceremóniát a festői szépségű Mauritius-on tartották. Mindig hangoztatták: korán szeretnének szülők lenni.

Laciban és benne szinte egyszerre alakult ki az érzés, hogy szükségük van egy gyermekre, már hiányzik egy baba a boldogságukhoz.

Az utóbbi hónapokban mindent meg is tesznek annak érdekében, hogy mielőbb gyermekük szülessen.

Dundika nemrég sajnálkozva nyilatkozta, hogy eddig még nem sikerült teherbe esnie.

Párjával ki is vizsgáltatták magukat, de az orvosok mindent rendben találtak náluk. Azzal biztatták őket, hogy van, akinek csak egy év után sikerül teherbe esnie.

Dundika elárulta, a szexpózokon nem változtattak, de több trükköt is bevetnek, ami elősegíti, hogy a baba megfoganjon. A csinos modell egészségesebben is étkezik, igyekszik nem görcsölni a gyermekvállaláson.

Dundika legszívesebben ikreket szülne: egy fiút és egy lányt. Ha azonban nem ikrek érkeznek, egy kislánynak örülne jobban...

Dundika szerencsére nem feszül rá!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.