Belekötött a nadrágjába, szétszedte a riportert!

Bárdosi Sanyi esküszik, nem pornózik és nem is nézi!

A Tabu Tv riporterét Bárdosi Sándor karmai közé engedte, aki beleharapott és jól szét is cincálta szegényt.. Belekötött a nadrágjába, felajánlotta hogy szab neki hasonlót, majd pornóról kezdett beszélni.

2009.06.03 16:30ma.hu

De Sanyi! Egy nő előtt? De legalább kiderült: Bárdosi Sándor nem pornózik, nem is pornózott, és nem is fog soha pornózni! 

- „A bunyós bunyózzon, a futó fusson, a birkózó birkózzon, a pornós meg pornózzon!” - vallja a Tabu Tv riporterének az érző szívű pofozógép.
 
Bárdosi azért beszél gyakran a pornóról, mert szerinte valamivel fel kell kelteni az emberek érdeklődését. Élvezi, hogy amikor kimondja a pornó szót, egyből felkapják az emberek a fejüket! Csak nehogy a végén kiderüljön, hogy Ő is űzi az ipart! 

Nem, Bárdosi Sándor nem pornózik! 

- „Persze nem azért hanyagolom a pornós szakmát, mert nincs meg hozzá a szerszámom, az nagyon is megvan! Sokkal inkább amiatt, mert már egy idősebb, meglettebb úriember vagyok, aki kinőtt ezekből a dolgokból.” - meséli a Tabu Tv riporterének Bárdosi Sándor, aki azt is elmondta, hogy Ő már nem néz pornót, de persze esküdni már nem merne erre!

Itt elolvashatja, hogy miért imádja Sanyi, ha a lányok tapogatják...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.