Főleg az arcát érték az ütések Dorisnak!

Sokkoló fotó! A hazai zenekar énekesnőjét brutálisan megverték egy szórakozóhelyen!

Még csak pár hónapja énekel Doris együtt Dreddel, de már egy kellemetlen közös emléken vannak túl. Dorist egy szórakozóhelyen csúnyán összevert egy részeg fiatal.

2009.05.26 14:50ma.hu
Napszemüveggel takarta sérülését az énekesnő!

Főleg az arcát érték az ütések, ami nemcsak, hogy fájdalmas volt Dorisnak, hanem a fellépéseken is gondot okozott. Heteken át csak napszemüvegben vagy erős sminkben tudott kimenni a színpadra. 

Pár héttel ezelőtt Doris és Dred egy jól sikerült esti fellépés után, levezetésképpen elmentek egy éjszakai szórakozó helyre bulizni. A páros rögtön a táncparkettet célozta meg, ahol azonban Dred szóváltásba keveredett egy részeg sráccal. 

A konfliktus oka az volt, hogy Dred a kötekedő fiút véletlenül leöntötte italával, ami miatt elnézést is kért. A borzalmasan részeg srácnak ez nem volt elég. Doris szét akarta választani a két vitatkozó fiút, ezért kettőjük közé állt. A lány próbálta mindkettejüket megnyugtatni, hogy ne is foglalkozzanak vele, hiszen ilyesmi gyakran előfordul. 

Amikor Doris az agresszív srác felé fordult, hogy vele is beszéljen, az már éppen az öklét emelte. A támadó Dredet célozta meg, de Dorist ütötte arcon, aki pár másodperc múlva már a földön volt eszméletlenül. Akkora ütést kapott az arcára, hogy megszédült és elvesztette egyensúlyát. Pillanatok alatt ott volt az összes biztonsági őr, akik lefogták a verekedő srácot.

Dred elkísérte Dorist egy asztalhoz, akinek ekkor már potyogtak a könnyei a fájdalomtól. Dred nyugtatta a lányt, majd elrohant jégért, hátha az enyhíti a fájdalmát. Az egyik barátjuk eközben egy telefonnal lefényképezte Doris sérült arcát. Amikor pár pillanat után előtűnt a monokli, Dred kérdőre vonta a verekedő srácot, hogy mégis miért tette ezt. 

Ekkor már az események hatására kijózanodó srác kétségbeesve mondta, hogy Dorist véletlenül találta el, bizonyára az elfogyasztott alkohol miatt volt ilyen agresszív és nagyon sajnálta az esetet. Dred és Doris hittek a bocsánatot kérő srácnak és nem jelentették fel. Doris fájdalma még napokig erős volt, de lassan a monokli is eltűnt arcáról. A fellépéseken Doris különösen figyelt arra, hogy ne legyen látható a sérülés, hol napszemüveggel, hol rengeteg alapozóval tüntette el azt. 

A verekedő fiúnak a két zenész most megkegyelmezett, de az erőszakot egyértelműen elítélik. Azzal, hogy ezt az esetet most nyilvánosságra hozták, arra szeretnék felhívni a figyelmet, hogy az agresszió semmire sem jó megoldás!

Olvasson további meghökkentő és sokkoló verésekről!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.