Villantak a szoknyák a Budapest Fashion Nights-on

Képek: Csodaszép ruhák, gyönyörű lányok a város legdivatosabb partyján!

A hazai divatszakma találkahelye a Budapest Fashion Nights rendezvénysorozat - A nagyszabású eseményre és partira péntek este került sor. Választani bőven lehetett, milyen csinos ruhát viseljünk az idén nyáron!

Szemet gyönyörködtető ruhák, csodaszép lányok! képgaléria

2009.05.25 11:55ma.hu

Évek óta a hazai divatszakma „találkahelye" a Budapest Fashion Nights, melynek soron következő rendezvényére ezúttal péntek este került sor.

Divatbemutatók, a magyar divatszakma legjobb alkotóinak bemutatói színesítik a havonta megrendezésre kerülő rendezvényeket.

Célja, hogy a közönség jobban megismerje a szakma „teljesítményét" - a csinos ruhák felvonultatását pedig fergeteges mulatság követi.

Évek óta egy különleges minőséget és stílust képvisel az Art'z Modell a hazai divatban.

A mostani bemutatón az ő új kollekciójukkal ismerkedhettek meg a jelenlevők.

A bemutatón nem volt hiány a szemet gyönyörködtető elegáns darabokból, az élénk színű koktélruhákból - a fodros partiruha, a virágos ruhaköltemény jól megfért a visszafogott, fekete-fehér stílussal, s természetesen felvonultak az estélyi ruha trendet bemutató hölgyek is.

Ezúttal egy rendhagyó internetes szépségversenyre is sor került a divatbemutatón felül.

A „Velvet Arca 2009" a legjelentősebb, világhálós szépségverseny, melynek eredményhirdetése része volt a rendezvénynek. A győztes a csinos barna hajú Köböl Anita lett.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.