Elmondása szerint szereti a sportot...

VIVA Zola BKV-val jár, és csajozik!

Mindenki meglepődött, amikor kedd este villamossal érkezett a Testnevelési Egyetemre a VIVA sztárja, Zola. Elmondása szerint szereti a sportot, de sportból inkább a lányokról állapítja meg, hogy szexi vagy nem.

2009.05.04 21:40ma.hu

Mozdulj rá kampány szervezői nagyon meglepődtek, amikor a TF-en sztárvendégeknek fenntartott parkolóban várták Zolát, ám ő mindenki meglepetésére villamossal érkezett. 

- " A recesszió miatt, most én is spórolok! Megvallom őszintén vettem egy bérletet, és én is busszal, és villamossal járok. "– árulta el a Viva műsorvezetője.

Zolát bár aerobikozni hívták Czanik Balázshoz, ám ő mozgás helyett inkább csajozott, szabotálni próbálta az ingyenes tornaórát.
 
– " Nem nagyon értem, hogy miért fogadta el a meghívásomat Zola, mert egy percet sem mozgott! Én próbálta rábírni, hogy álljon be, de ő csak a csajoknak vitte a frissítőket. Meg kell valljam én jót szórakoztam, és a lányok is szívükbe zárták a celeb Casanovát!"
 
Arra a kérdésre, hogy ki viszi haza a torna után a zenecsatorna sztárja már nem válaszolt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.