Intenzív felkészülésen a Miss Police lányai!

Karate mester fárasztotta az összezárt rendőrnőket!

Alaposan megdolgoztatta egy karate mester azt a 16 rendőrlányt, akik a Miss Police szépségverseny szombati döntőjére készülve, intenzív felkészülésen vesznek részt a fővárosban

2009.04.24 14:25ma.hu
Fotó: Majzik Szilvia - misspolice.com

Az ország több kapitányságáról, száznál is több jelentkező közül kiválasztott rendőrlányok egy budapesti szállodában készülnek a szombati versenyre, melyen nem csak vonulniuk és pózolniuk kell, hanem harcművészetekből is számot kell adniuk bemutató formájában.
 
A mostanra összeszokott csapatot alkotó rendőrnőket az intenzív felkészülés keretében egy ötdanos karate mester izzasztotta meg őket. 

A finálé leglátványosabbnak ígérkező eleme – a lányok bikinis megjelenését leszámítva – a közös karate-bemutató és az egyéni önvédelmi gyakorlat ígérkezik.
 
A fárasztó csütörtöki napot a Várban elköltött exkluzív vacsorával zárták az egyenruhájukat ideiglenesen szögre akasztó lányok. A Miss Police szépségversenyt dr. Komáromi István rendőrtábornok, valamint Krizsán Győző mesterfodrász szervezte meg. 

A szombati döntőn legszebbnek ítélt rendőrnő külföldi utazást, valamint egy különleges szamurájkardot kap amellett, hogy egy évig viselheti a Miss Police címet, valamint indulhat a Miss Police World nemzetközi szépségversenyen.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.