Boltkóros magyar sztárok a filmbemutatón!

Debreczeni Zita a Párizsban vásárolt cipőjében érkezett!

A vásárlás felszabadít, boldoggá tesz, kizökkent a szürke hétköznapokból- vallja az Egy Boltkóros Naplója című film főhőse, Rebecca Bloomwood azaz Isla Fisher. Nincsenek ezzel másképp a divatimádatukról híres magyar sztárok sem.

Sztárjaink legszebb és legdrágább ruháikban jelentek meg! képgaléria

2009.04.08 12:40ma.hu

A film díszbemutatója után sokan csak azért nem indultak vásárolni, mert az üzletek addigra már zárva voltak. 

- "Nem fontos a kiszemelt termék ára, a lényeg a zsákmány. És még mondják, hogy a férfiak privilégiuma a vadászat" - mondta Debreczeni Zita, aki az Egy Boltkóros Naplója című film premierjére egy Párizsban vásárolt fehér lakk topánban érkezett. 

- "Igazi kincs ez a cipő, azontúl, hogy gyönyörű, nagyon olcsón is sikerült hozzájutnom." 

A filmbemutatón a magyar hírességek közül többnyire a hölgyek tették tiszteletüket, akik nyíltan vállalják a szép ruhák, cipők, táskák és mindenféle egyéb apró csoda iránti imádatukat. 

Dukai Regina, Debreczeni Zita, Erdőhegyi Brigitta, Gallusz Niki, Gyulai Viki, Horváth Éva, Kovács Ági, Kiszel Tünde, Orosz Barbara, Szabó Patrícia - bizonyára mindannyian többször átélték már az a traumát, hogy "nincs egy göncük sem", miközben cipőkanállal próbálják gardróbszekrényükbe visszatuszkolni a rengeteg ruhát.
 
Ám Szalontai Szilvia, Széles Iza, Tornóczky Anita és Zimány Linda is erős késztetést érzett a bemutató után egy kis shoppingolásra. Az erősebbnek mondott férfinem is képviseltette magát a premieren, Palcsó Tamás, Rakonczai Viktor és Müller Attila is elmondták, igyekeztek az alkalomhoz illően öltözni.
 
- "Itt már régen nem a mozifilm áll a központban, komolyan elővették a pszichológia tudományát" - nevetett a film után Orosz Barbara.
 
- "Szerintem összeültek a film készítői, hogy kitalálják, hogyan hassanak a női lélekre. Hihetetlen, milyen erővel tört rám a vágy egy táska-cipő-tavasziruha beszerző körút iránt" - folytatta Cool Night Extra műsorvezetője.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.