A színésznő bűnözőkre vadászik

Csala Zsuzsa alkoholista és pánikbeteg volt

Csala Zsuzsa hosszú éveken keresztül rohamtempóban dolgozott, soha egyetlen felkérést sem utasított vissza, de ma már úgy gondolja, mindez nem érte meg.

2009.04.04 12:45rtlbulvar.hu

Férjét 30 év után 1996-ban veszítette el, halála váratlan volt. Együtt töltött éveik alatt alig látták egymást a folyamatos munka miatt, és a megértő férj azt sem vetette a szemére, ha éjszakánként italozott. Féltette, de nem veszekedett vele semmi miatt. Zsuzsa ma már több időt szentel a pihenésnek, és egy egészen különös elfoglaltságot talált magának. Lopott autókra és nemzetközi bűnözőkre vadászik, méghozzá sikerrel.

Kapcsolódó írások:

    Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

    Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

    Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.