Metzker Viki autóban már próbálta!

A szőke nyuszilány: Még nem szexeltem nyilvánosan soha!

Metzker Viki vallomását egy vicces történet váltotta ki, miszerint egy pár nyilvános kalandja örökre emlékezetes marad. Az angol szerelmesek egy parkban szexeltek, ám a hajléktalanok egyszerűen ellopták egy romantikázó pár ruháit. A fiatalok kora este estek egymásnak egy parkban, ám ruha nélkül, meztelenül távoztak.

A szőkeség már a konyhában is bizonyított! képgaléria

2009.03.16 09:00ma.hu

Metzker Viki nagyot nevetett ezen a sztorin, a szőke playmate azonban bevallotta, hogy ő konzervatív lánynak tartja magát, és sosem lenne hajlandó nyilvános, nagy forgalmú helyen pásztorórázni.
 
- "Autóban már nekem is volt kalandom a párommal, de ragaszkodtam hozzá, hogy elguruljunk egy eldugott helyre. Egy öbölben vagy tengerparton is szívesen kipróbálnám, persze csak akkor, ha nem látnának meg bennünket idegenek. Elveimnek köszönhetően nem hinném, hogy az én ruháimat ellophatnák" - mondta a Napi Ásznak.

Mint arról korábban írtunk, a Playmate nemrég egy videóban játszott, ahol zárt osztályra kerül és látomásokkal küzd. A karaktere végül kiszabadul a zárt osztályról, és valóra váltja álmát a Playgirl című klipben. 

Vikit valószínűleg énekesnőként és ápolónőként is szívesen látnák a pasik, de mint kiderült, a lányok ugyancsak rajongnak a szép szőkeségért! Viki nemrég egy műsorban árulta el, hogy több hölgy szereti, mint férfi.
 
A szórakozóhelyeken ugyanis, ahol DJ-ként dologzik, a lányok fütyülnek neki, és szemmel láthatóan imádják. Viki elárulta azt is, hogy csókolózott már lánnyal. Csupán egyszer, és csak kíváncsiságból. 

A szőkeség szerint egyébként a hölgyeknél az öltözködés és az ápoltság talán a legfontosabb, no persze nem elhanyagolható a kisugárzás és az sem, hogyan kommunikál az illető. Viki elárulta: szerinte káromkodni sem nőies.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.