USA

Fogalma sincs Bidennek hogy hol van és mit csinál - videó

A közösségi oldalakon terjed egy újabb felvétel, amivel azt igyekeznek bizonyítani, hogy az amerikai elnök már túl öreg ahhoz, hogy betöltse tisztségét.

2024.06.14 12:47ma.hu

Joe Biden, az Egyesült Államok 81 éves elnöke, egyre több kritikával szembesül életkora miatt. Sokan úgy vélik, hogy Biden korából adódóan képtelen megfelelően ellátni az elnöki feladatokat, különösen, mivel számos furcsa viselkedést és nyilvános baklövést produkált. Ezek az esetek, amelyek verbális hibáktól kezdve zavartságot tükröző pillanatokig terjednek, felvetik a kérdést, vajon Biden képes-e hatékonyan vezetni az országot. Támogatói azonban Biden tapasztalatára és politikai állóképességére hivatkoznak, amelyek szerintük ellensúlyozzák az életkorból fakadó aggályokat.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.