Elképesztő sztori

Letartóztatták a démoni Chucky babát Mexikóban - videó

Egy tolvaj a hírhedt Chucky-t használta a helyiek terrorizálására - jelentették a hatóságok.

2023.09.24 16:32ma.hu

Letartóztatták a férfit, aki egy késes Chucky-babával terrorizálta és rabolta a helyieket Mexikó északi részén - jelentette a helyi média. A horrorfilmbabát meg is bilincselték és őrizetbe vették.

A csak "Carlos N." néven azonosított férfit a hatóságok azzal vádolták, hogy a "Child's Play" horrorfilmsorozat által népszerűvé tett babával megzavarta a közrendet, veszélyeztette a lakosságot és pénzt követelt tőlük a hónap elején az északi Coahuila államban található Monclovában.

"Az arcukba nyomta a babát, és megijesztette az embereket" - mondta Juan Raul Alcocer, a monclovai rendőrség egykori igazgatója a Fuerza Informativa Aztecának. "Ez bűncselekmény, emiatt letartóztatták".

Arról is beszámoltak, hogy Carlos N. tiltott szer hatása alatt állt az eset idején, amely miatt vádat emeltek ellene, és amely a város főterén történt.

Mind Carlos N-t, mind a sértett babát a helyi rendőrkapitányságra vitték, ahol mindkettőjüket megbilincselték és fényképet készítettek róluk. A Chucky babát, amelynek overalljából még mindig egy nagy kés állt ki, a falnak támasztották, és a hajánál fogva tartották fel, amíg a fényképet készítették.

A rendőrtisztet azonban, aki - állítólag az újságírók kérésére - megbilincselte a babát, később megrovásban részesítették a lépésért.

"Néhány újságíró tréfásan azt mondta neki, hogy pózoljon a babával, bilincselje meg" - mondta Alcocer. "Komolyan kell vennie a munkáját és az előírásokat, nem szabad ilyen játékokat játszania".

A rendőrség nyomozásának középpontjában álló "démonbaba" először az 1988-as "Child's Play" című filmben debütált a mozivásznon, amely egy anyáról szól, aki egy babát ad a fiának, de nem tudja, hogy a játékot egy sorozatgyilkos szelleme "szállta meg".

Az eredeti filmnek hét folytatása született. A "Child's Play 3" című filmet állítólag két különböző gyilkossági nyomozás során is idézték az Egyesült Királyságban.

1992 decemberében és 1993 februárjában, mint a bűntények "ihletője".

A film megtekintését később korlátozták az Egyesült Királyságban, és egyes videókölcsönző láncok nem voltak hajlandóak a film másolatát a boltjaikban tartani.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.