Botrány

Britney Spears egy Los Angeles-i étteremben úgy kiakadt, hogy férje, Sam Asghari kiviharzott - videó

Azok az emberek, akik állítólag szemtanúi voltak az incidensnek a kaliforniai Woodland Hillsben található Joey-ban, a TMZ-nek szombaton elmondták, hogy a 41 éves popikon "mániákusan" viselkedett, és halandzsázni kezdett.

2023.01.15 10:21ma.hu

Britney Spears a hírek szerint pénteken egy Los Angeles-i étteremben úgy kiakadt, hogy férje, Sam Asghari elhagyta a létesítményt. Azok az emberek, akik állítólag szemtanúi voltak az incidensnek a kaliforniai Woodland Hillsben található Joey-ban, a TMZ-nek szombaton elmondták, hogy a 41 éves popikon "mániákusan" viselkedett, és halandzsázni kezdett.

Spearst az étteremben tartózkodó vendégek videózni kezdték, ami állítólag feldühítette a "Hold Me Closer" énekesnőjét. A videófelvételen, amelyhez a csatorna hozzájutott, Spears látható, amint egy étlapot tartva védi az arcát a kamera elől.

A források szerint a 28 éves Asghari "láthatóan feldúlt volt", és "kiviharzott" a helyről a felesége nélkül. Alig két perccel később Spears állítólag maga is kisétált, a testőre pedig kifizette a számlát.

A zenei szupersztár képviselői nem válaszoltak azonnal a Page Six megkeresésére. Asghari képviselője nem kívánt nyilatkozni.

Spears felvállalta, hogy mentális egészségügyi problémákkal küzdött, különösen a 13 éve tartó gondnoksága okozta stressz miatt.

Állítólag bipoláris zavarral diagnosztizálták anno, de a közösségi médiában és a bíróságon is beszélt arról, hogy akarata ellenére egy mentális egészségügyi intézményben tartották fogva, és gyógyszereket kellett szednie.

Nehézségei ellenére Spears és Asghari 2022 júniusában egy mesebeli esküvőn köthették össze életüket a Grammy-díjas énekesnő kaliforniai otthonában, ahol olyan sztárvendégek vettek részt, mint Paris Hilton, Selena Gomez, Drew Barrymore, Madonna és mások.

A "Toxic" énekesnője és a "Family Business" színésze jellemzően nagyon zárkózottak, de időnként nagyon egységes frontot mutattak a közösségi médiában.

Spears decemberi születésnapjára Asghari egy videót posztolt az Instagramra, amiben mindazokat a különleges dolgokat mutatta be, amivel megemlékezett feleségéről a jeles napon, többek között elvitte őt enni, és elhalmozta ajándékokkal és lufikkal.

Még abban a hónapban cáfolta a szkeptikusok állításait, miszerint ő "irányítja" Spearst, és akkor a TMZ-nek azt mondta: "Nem, még azt sem mondhatom meg, hogy mit vacsorázunk".

A pár azonban már többször utalt arra, hogy nem minden zökkenőmentes a kapcsolatukban. Spears novemberben elismerte, hogy nem volt teljesen "jelen" Asgharival kötött esküvőjén, és az iráni színész azt is elmondta, hogy nem rajong felesége topless fotóiért az interneten.

A pár a közösségi médiában nem foglalkozott közvetlenül a nemrég történt éttermi incidenssel.

A rajongók szerint csupán az volt a problémája, hogy nem tud beülni sehova, mert azonnal videózni kezdik

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.