Falunapra nem menne a szmokingos énekes!

Lakatos Krisztián a böllérfesztivált, Király Viktor a komolytalant nem tudja elképzelni

Nem marad le a fellépések számát illetően a Megasztár dobogósa Király Viktor mögött - Lakatos Krisztián hetente többször is útra kel, de van, ahol nem szívesen szerepelne. Viktor pedig úgy érzi: néha komolytalan felkéréseket kap.

2009.02.06 09:20ma.hu

Heti három-négy fellépése van Lakatos Krisztiánnak, ezzel nem marad el a Megasztár-győztes Király Viktor mögött, őt azonban főleg a szving-kedvelő réteg hívja szerepelni. Ügyvéd-és orvosbálokon lép fel, de egy falusi böllérfesztiválon nehezen tudná elképzelni magát.

Király Viktort a TV2-őn, a legnagyobb közösségi portálon és e-maileken keresztül is hívják énekelni, olykor azonban komolytalan felkéréseket is kap. Például, hogy menjen el házibuliba fellépni. Később talán ilyesmire is igent mond, véli Viktor, aki jelenleg nagylemezét készíti - adta hírül a Hot! magazin.

Király Viktor és Lakatos Krisztián mindketten dobogóra állhattak a Megasztárban, ám a végső döntőbe már csak Viktor és Fekete Dávid jutott.

Emiatt a finálé előtt botrány tört ki, amire korábban még nem volt példa a tehetségkutató történetében.

Lakatos Krisztián családja ugyanis csalást kiáltott, Király Viktort azzal vádolták, hogy édesapja - aki jelenleg az EMI lemezkiadó magyarországi kreatív igazgatója - megvette a zsűrit. Fekete Dávidot pedig azzal, hogy egyházközössége óriási támogatását élvezi.

Az érintettek tagadták a vádakat, jó ideig mosolyszünet volt azonban a korábbi barátok között.

Később a fiúk ugyan kibékültek, de a sérelmeknek nemrég, a Hal a tortánban is voltak nyomai, ahol együtt szerepelt Krisztián, Dávid és Viktor.

Többször feszült volt a hangulat Krisztián és Dávid közt a vacsorák alkalmával. Nyíltan is összevitáztak, nagyképűséggel vádolták egymást, majd később úgy nyilatkoztak, hogy az egészet nem gondolták komolyan.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.