A rock fenegyerekét teljesen lázba hozták!

A Hooligans Tóth Tibije mandarinokkal zsonglőrködött!

A főiskola olimpikonjai, Primász Ágnes, Ferling Bernadett és Takács Krisztián mindent megtettek annak érdekében, hogy az ifjoncokkal együtt megmozgassák Tibit is, de a népszerű gitáros a fejkörzésen kívül csak a gyümölcsosztásból vette ki a részét.

2009.02.03 18:00ma.hu

- "Az elmúlt években nem nagyon volt időm sportolni, de a fejkörzés még megy"- mondta Tóth Tibi, a Hooligans oszlopos tagja a Dunaújvárosi Főiskola által szervezett Olimpikon Tornán. 

A rock fenegyerekét teljesen lázba hozta, hogy elismert olimpikonjainkkal együtt népszerűsítheti a sportolást.
 
- "Nem vagyok valami nagy fittness-guru, de a sportot nézni még én is szeretem. Az olimpián általában a vízipólót, az úszást és a csapatjátékokat nézem. Tudomásom szerint a fősuli több olimpikont is kinevelt már és tök jó, hogy vannak ilyen kezdeményezések. A srácoknak kellenek a példaképek, az idolok. Kölyök koromban nekem is megvoltak a nagy kedvenceim. Úgy látom egyébként, itt szinte minden a hallgatókról szól, lehet, hogy jövőre én is beiratkozom!? " - mondta nevetve a gitáros.

A Főiskola célja az Olimpikon Tornával egyébként az volt, hogy felhívják a figyelmet a sportolás fontosságára és életmódszerűvé tételére. A népszerű rockert a torna végeztével természetesen megrohanták a fiatalok, aki karra, egyesületi melegítőre, csapatmezre, de még kézilabdára is készségesen dedikált. 

Tibi rengeteget dolgozik mostanában, ugyanis a Hooligans háza táján nagy a nyüzsgés. 

A legnépszerűbb magyar rock banda gőzerővel készül a 2009-es koncertekre.

- " Sikeres a tavaly piacra dobott albumunk a Privát Mennyország és az idén két nótával is versenyzünk a Fonogram díjátadón." - mondta el a torna végeztével a gitáros.

Kapcsolódó írások:

    Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

    Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

    Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.