Valaki kiadta az énekes mobilszámát...

Király Viktor már aludni sem tudott a lányoktól!

Nem voltak könnyű napjai a Megasztár nyertesének - Király Viktornak éjjel-nappal csörgött a telefonja! A rajongók hívogatták...

Hal a tortán: Tiszta Amerika! - Király Viktor vacsorája képgaléria

2009.01.26 13:30ma.hu

Kénytelen volt számot cserélni Király Viktor, miután lassan már pihenni sem hagyta az állandó telefoncsörgés - Az énekes mobilszámát régi ismerősök árulták el, akik szórakozóhelyeken azzal dicsekedtek a lányoknak, hogy ismerik Viktort.

A megasztár szerint ezek az emberek csak futó ismerősök voltak, s mérges, amiért nekik köszönheti a dolgot. Viktor elmondta, persze, szívesen eltársalgott néhány rajongóval, de sajnos nincs annyi ideje, hogy mindenkivel beszélgessen - mondta el a Blikknek.

A Megasztár 4. győztese nemcsak telefonszámot változtatott, hanem otthont is - A közelmúltban beköltözhetett abba a budapesti luxuslakásba, melyet nyereményül kapott és egy évig használhatja minden szolgáltatásával együtt.

Így például megkapta a lehetőséget, hogy új otthonában mosnak, takarítanak, vasalnak is rá.

Az épületben minden igényt kielégítő konditerem és szauna is van, ha az énekes lazításra vágyik vagy edzeni szeretne. Viktor már a zenestúdióját is kialakította a lakásban.

Nemrég elárulta, legszívesebben megvásárolná a csodaszép Duna-parti ingatlant, annak ára azonban igen borsos, hatvanegymillió forint.

A megasztár úgy véli, ennyit egész biztosan nem gyűjthet össze egy év alatt, de reménykedik abban, hogy a tulajdonossal akár köthet valamilyen megállapodást, hogy továbbra is ott lakhasson.

A sztár egyébként a testvérével, Benjáminnal költözött együtt az új otthonba, s nemrég nyereményautóját is átvehette.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.