Fiúsan szereti a szőke szépség!

Dukai Regina frászt kap a kilógó bugyiktól

A szőke sztár túlzásnak véli a mai lányok öltözködési szokásait, de neki is vannak vétkei - Dukai Regina elárulta, mi veri ki nála a biztosítékot...

Így főzött Dukai Regina a Hal a tortánban! képgaléria

2009.01.06 06:45rtlbulvar.hu

A Cool Live műsorában Dukai Reginát a divatról és a mai fiatalok stílusbéli szokásairól faggatták.

Az énekesnő elmondta, manapság elsősorban a csillogó, strasszköves ruhák hódítanak a fiatalabb korosztály körében, akik azonban gyakran hajlamosak a csillogást túlzásba vinni.

Regina szerint nem ez az egyetlen hiba, amit a mai divat követői vétenek, de hozzátette, ez csupán az ő véleménye.

- Én lehet, hogy másképp látom, mivel nekem más az ízlésem. Elsősorban az egyszerű, letisztult, fiús dolgokat szeretem, nem kedvelem a túlzásokat.

Éppen ezért nem is bírálja a fiatalok szokásait, de elárulta, legjobban egy-egy kilógó bugyi tudja zavarni, valamint ha a lányok nem a testalkatukhoz megfelelően öltöznek, és ezért egyes testrészeik előnytelenül villannak ki.

- Nekem is volt olyan időszakom, amit legszívesebben elfelejtenék. Megesett például, hogy magastalpú csizmát húztam pink miniruhához és hasonlók - tette hozzá végül az énekesnő.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.