Ausztrália

Ebéd közben robbant fel az informatikus lasagnéja - videóval

Az esetet egy biztonsági kamera rögzítette: a férfi nagy szerencséjére a szétrepülő üvegszilánkok nem sebesítették meg.

2015.09.13 12:08ma.hu
Forrás: Youtube

A férfi nyugodtan fogyasztotta ebédjét, majd az váratlanul felrobbant. Szerencsére nem történt nagy baj - írta az Origo.hu.

Evés közben robbant fel az ebédje egy ausztrál informatikusnak. A Technically Incorrect által felfedezett videón jól látható, hogy Rhys Evansnak nagyobb baja is eshetett volna, ha nincs szerencséje.

A számítógép-javítással foglalkozó férfi épp a felesége által készített lasagnét fogyasztotta, miközben az azt tároló üvegtál egyszer csak minden előjel nélkül felrobbant.

Az esetet egy biztonsági kamera rögzítette: a férfi nagy szerencséjére a szétrepülő üvegszilánkok nem sebesítették meg, de ilyen közelről akár az arcát is szétvághatták volna.

Evans régi tanárát kérdezte meg az esetről, aki azt mondta, a tál valószínűleg edzett üvegből készült, ami nem bírta a melegítéstől keletkezett hirtelen hőmérsékletkülönbséget, ezért robbanhatott fel.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.