Újabb két évadot rendelt a Fox

Simpsonéknál újra "forog a kamera"

Folytatódik A Simpson család nagy sikerű televíziós sorozat, a több mint 25 éve futó amerikai animációs tévésorozatból ugyanis újabb két évadra rendelt folytatást a Fox televízió. A készülő 27. és 28. szériával 625 epizódra bővül a sorozat.

2015.05.05 17:59MTI

A nagy sikerű amerikai televíziós sorozat első epizódját 1989. december 17-én mutatták be, Springfield városának és a Simpson családnak a története minden idők leghosszabb főműsoridős tévésorozata.

Az epizódok humorosan mutatják be egy középosztálybeli amerikai család életén keresztül az amerikai társadalom és kultúra világát. Springfield városát a sorozat írója saját bevallása szerint az Oregon állambeli Springfieldről mintázta.

A sorozat eddig több mint 30 Emmy-díjat kapott, a Time magazin a 20. század legjobb tévésorozatának ítélte.

Az amerikai forgatókönyvírók céhének minden idők legjobban megírt sorozatait sorrendbe állító listáján a tizenegyedik helyen van. 2000-ben csillagot kapott a hollywoodi Hírességek sétányán, és a Universal filmstúdió orlandói témaparkjában elkészült a Simpson-világ.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.