Vízbe fúlt férfiba botlott a hercegné

"Te jó ég, mi ez?" - sokkolta Katalin hercegnét a "holttest"

Kisebbfajta sokkot kapott Katalin hercegné, ami igazán nem hiányzott neki a terhessége 8. hónapjában, mikor a minap egy múzeumlátogatás közben egy vízbe fúlt "holttestbe" botlott.

2015.03.12 08:00ma.hu
Fotó: DM

Alaposan ráijesztettek a már erősen pocakos Katalin hercegnére, aki a napokban az angliai Margate-ben lévő Turner Contemporary Művészeti Galériába látogatott. A terhessége 8. hónapjában járó hercegné az egyik terembe lépve váratlanul egy "holttestet" pillantott meg, és riadtan kiáltott fel: "te jó ég, mi ez?" Szerencsére nem valódi volt a padlón heverő hulla, azt egy helyi művész készítette szilikonból, de annyira valósághűen ábrázolt egy vízbe fúlt embert, hogy egy pillanatra megállt a szívverése a kétórás múzeumlátogatáson részt vevő csoportnak.

Vilmos herceg hitvese egy másik furcsa művésszel is elbeszélgetett, Gavin Turk egy feltűnő narancssárga ruhát viselt, és az "Önarckép, ahogyan sosem fogom igazán látni magam" című alkotásával szeretett volna büszkélkedni a hercegné előtt, de Katalint szemmel láthatóan jobban érdekelte a művész szakálla, mivel a bátyja, James Middleton is épp azt növeszti. "Megkérdezte, mennyi ápolást igényel és kell-e olajjal kenegetni. Úgy tűnt, ez nagyon lenyűgözte" - mesélte később Turk.

Katalin a szerdai látogatás során helyi iskolásokkal is találkozott, és miközben a hasát simogatva fogadta a gratulációkat a közelgő szülése alkalmából, bevallotta, hogy időnként meg is feledkezik róla, hogy várandós. Az egykori szállodatulajdonos, Jenny Cranstone megjegyezte, hogy nagyszerűen néz ki, erre felelte azt Katalin, hogy néha nem is jut eszébe az állapota, aztán jót nevettek azon, hogy Cranstone asszony elárulta, öt gyerek után ő már csak tudja, mit jelent ez.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.